Eski ABD Başkanı Jimmy Carter 100 yaşında hayatını kaybetti

T24 – Jimmy Carter, Amerika’nın 39. Başkanı 100 Yaşında Hayatını Kaybetti

Amerika Birleşik Devletleri’nin eski başkanı Jimmy Carter, 100 yaşında hayata veda etti. Carter, 1977-1981 yılları arasında Amerika’nın 39. başkanı olarak görev yapmış ve 2002 yılında Nobel Barış Ödülü’ne layık görülmüştü, Carter Center’daki barış çalışmaları ile tanınıyordu. Seçimlerde posta yoluyla oy kullanarak Demokrat adayı Kamala Harris’e desteğini açıklayan Carter, son günlerinde hastanede tedavi görüyordu.

Detaylar için beklemeye devam edin…

Sorgu: Kız Çocukları Neden Babalarını Öldürme Eğiliminde Olabilir?

Genellikle kız çocuklarının neden babalarını öldürme eğiliminde olduğu sorgulanan bir konudur.

Related Posts

İsrailli yerleşimciler İsrail askerlerine saldırdı

Filistin topraklarını gasbeden İsrailliler, işgal altındaki Batı Şeria’da İsrail ordu karakolunu basmaya çalıştı. İsrailli yerleşimcilerin askerlere saldırdığı kaydedildi.

Türkiye’nin dört bir yanı alevlere teslim… Ekrem İmamoğlu’ndan iktidara ‘acil’ çağrı: ‘Gücünüzü muhalefeti susturmaya değil, alevleri söndürmeye harcayın!’

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Silivri’deki hücresinden; Türkiye’nin dört bir yanında devam eden yangınlara ilişkin olarak bir mesaj paylaştı. “Yanıyoruz!” diyen İmamoğlu, iktidara seslenerek, “Gücünüzü, milletin gerçek sesi olan muhalefeti susturmaya harcamak yerine, ülkenin dört bir yanını saran alevleri söndürmeye harcayın” dedi.

Diyarbakır’daki ‘kız kaçırma’ kavgası can aldı

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde akraba aileler arasında kız kaçırma meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada Yasemin Budak (44) öldü. Olaya ilişkin 2 şüpheli gözaltına alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan Millî Lideri ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan Millî Lideri ve Halk Maslahatı Başkanı Gurbangulu Berdimuhammedov ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Sayılı kişi görebiliyor: Güzelliğiyle büyülüyor, dakikalar içinde hayattan koparıyor

Meksika’nın Chihuahua eyaletinde yerin 300 metre altında bulunan Kristal Mağarası, “dünyanın en çarpıcı ve en iyi saklanan sırrı” olarak tanımlanıyor. Ancak bu doğa harikasını özel kılan yalnızca güzelliği değil; mağarada birkaç dakikadan fazla kalmak, bir insanı hayattan koparmaya yetiyor…

‘Staja gidiyorum’ diye çıktı: 17 yaşındaki kız 4 gündür aranıyor

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde evden ‘staja gidiyorum’ diye çıkan 17 yaşındaki kızdan 4 gündür haber alınamıyor.