Özgür Özel aday olacak mı: ‘İmamoğlu aday olmazsa…’

Özgür Özel: “Farklı Bir Aday Belirleyebiliriz, Cinsiyet Sınırı Yok”

CHP lideri Özgür Özel, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun aday olamaması durumunda kendisinin belirlenmeyeceğini söyledi. Özel, şunları dile getirdi:

“Ben, seçim akşamı, iktidarı değiştiren partinin genel başkanı olarak teşekkür konuşması yapmak istiyorum, başka bir amacım yok.

‘En doğru adayı belirleriz’ dediğimizde ‘kendi adayınız mı olacak…’ Bütün üyelerle adayı belirledik, olmazsa kim uygunsa onu seçeriz. Cinsiyet sınırı da bulunmamakta.”

“Sandık Görevlilerimizi Atadık”

Sandık görevlilerimizle seçime hazırlanmaya hazırız. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin tam iki buçukuncu yılı nedeniyle 2 Kasım tarihi belirlendi. Ben ‘kötü yönetiyorsun’ dediğimde o da ‘ben 5 yıllık yetki aldım’ diyor.

Sine-i millet konusunu tartışanlar bazı anayasal gerçekleri bilmemekteler. Sine-i millet meselesi genel seçim değil ara seçim anlamına gelmekte. Bu nedenle ‘neden sine-i millet yapmıyorsunuz’ diye sormaktalar.

“Gözaltı Dalgaları Neden Yaşanıyor”

Onlarla başa çıkamadıkları için, ne kadar başarılı ve kararlı olduğumuzu bildikleri için böyle yapıyorlar. Hala erken seçimi zorlamak gibi bir niyetimiz var.

“Ellemeye kalksalar binbir tane şey anlatırım. Hepsi yalan, hepsi iftira. Kemal beye de iftira atılıyor. Hırsızın CHP’li ya da AKP’li olması mümkün değil. Eğer biz bu insanlardan kefil olmasaydık birlikte çalışabilir miydik?

Mansur Yavaş güzel bir çalışma gerçekleştirmişti. Aziz İhsan Aktaş’ın kimden ne ihale aldığını sayısal verilerle belgeledi. Bu ihalelerin yüzde 84’ünü AKP’lilerden, yüzde 16’sını CHP’lilerden almış. Belediyeyi bizden aldıktan önce ve sonra da aynı yöntemi uygulamış.

“Yalanlar Üzerine Tutuklamalar Yapılıyor”

Arkadaşlarımız bu tür işlerle meşgul olmak yerine istihdam oluşturmayı tercih ediyorlar. AKP’nin taşeron sisteminden şikayetçiler. Bu sistem onları zorluyor. Bir adam var, İhsan Aktaş, her yerde aynı yalanları söylüyor. Bunun üzerine adam tutuklanıyor.

Related Posts

Maltepe’de Servis Otobüsü Kaza Yaptı

Maltepe’de köprülü kavşaktan düşen otobüs, 1’i ağır 8 yaralıya yol açtı.

Dünyanın en güçlü pasaportları açıklandı: 193 ülkeye vizesiz erişim

Henley Pasaport Endeksi’ne göre dünyanın en güçlü pasaportu açıklandı. Uluslararası seyahatte en az vize engeliyle karşılaşan ülke, 193 ülkeye vizesiz erişim sağlayan Singapur oldu. Türkiye ise 114 ülkeye vizesiz erişim ile  46 sırada yer aldı.

Afyonkarahisar’da zincirleme kaza: Dört yaralı

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinde yolcu otobüsünün tıra çarpması sonucu dört kişi yaralandı.

Özgür Özel yaptırdıkları anketi açıkladı, “Seçimlerde birinci parti olmazsak o gece siyaseti bırakırım” dedi

Özgür Özel yaptırdıkları anketi açıkladı, “Seçimlerde birinci parti olmazsak o gece siyaseti bırakırım” dedi

CHP’nin olmazsa olmazı: Terörsüz Türkiye komisyonu bilmecesi

TBMM’de kurulacak Terörsüz Türkiye Komisyonu için parti sözcüsü Deniz Yücel, “Kendi önerdiğimiz komisyona girmeyecek hâlimiz yok” derken, MYK toplantısından “Nitelikli çoğunluk ya da eşit temsil olmazsa komisyona üye vermeyeceğiz” kararı çıktı.

İşte MasterChef’in ilk 15’i: Kadroya yedeklerden kimler girdi

MasterChef Türkiye’de 28 Temmuz’da belirlenen yedekler ve ana kadroya yükselen isimler belli oldu. İşte jürinin kararıyla belirlenen yarışmacılar: