Mühimmat fabrikasındaki patlama: 10 şüpheliden 3’ü tutuklandı

Balıkesir’de Patlama Sonucu 11 Kişi Hayatını Kaybetti, 3 Şüpheli Tutuklandı

Balıkesir’de faaliyet gösteren mühimmat fabrikasında 24 Aralık’ta meydana gelen ve 11 kişinin hayatını kaybettiği patlamayla ilgili olarak adliyeye sevk edilen 10 kişiden 3’ü tutuklandı.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, şirket müdür vekili-operasyon direktörü Cem Y, patlayıcı mesul müdürü Serkan B. ve iş sağlığı güvenliği müdür vekili Hulusi Yağız A tutuklanırken, mühimmat üretim müdürleri Erman G. ve Murat A adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Diğer 5 şüpheli ise savcılık sorgularının ardından salıverildi. Olayla ilgili yürütülen soruşturma devam ediyor.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

2025 YKS’ye damga vuran kıyafet tartışması: Sınava alınmadı, sosyal medya karıştı

Antalya’daki Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) bir aday kılık kıyafet yönetmenliğine aykırılığı nedeniyle sınava alınmadı. Adayların rahat giyim tercihleri ve sınav kurallarına ilişkin belirsizlikler, sosyal medyada tartışma konusu oldu.

İran Dışişleri Bakanı ABD televizyonunda ABD’yi tehdit etti: Vururuz

İsrail, 13 Haziran Cuma sabaha karşı İran’ın nükleer programının “kalbini” hedef aldığını söyleyerek “Yükselen Aslan” adını verdiği operasyonlarda hava saldırısı başlattı. İran’ın misillemeleri sonrasında ile iptal edilen nükleer müzakerelerinde …

İslam dünyasına konuştu: Erdoğan’a göre İstanbul’un kaderi Tahran’dan ayrı değil

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi’nin de yer aldığı İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Toplantısı’nda konuşan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İstanbul’un kaderi Tahran’ın (İran’ın başkenti) kaderinden ayrı değil” dedi.

‘Efendim bir tanem’ diyaloğu gündem olmuştu… O mahkeme başkanı artık savcı

Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Güven, Sinan Ateş suikastı ve Ayhan Bora Kaplan suç örgütü davalarındaki tartışmalı kararlarıyla gündeme gelmişti. Mahkeme sürecinde tarafsızlığı sorgulanan Güven’in, emniyetle WhatsApp üzerinden yazıştığı, delil toplama süreçlerine müdahil olduğu ve bir sanığa “Efendim bir tanem” ifadesiyle hitap ettiği ortaya çıkmıştı. Bu eleştirilerle anılan Güven, şimdi Ankara İstinaf Savcılığı görevine atandı.

Gözler Cenevre’deki diplomasi zirvesinde: İran Dışişleri Bakanı Erakçi Avrupalı meslektaşlarıyla görüşüyor; nükleer program masada

İran, Almanya, Fransa ve İngiltere dışişleri bakanlarının katıldığı toplantıda, İsrail’in İran’a saldırılarıyla başlayan çatışmalar ve İran’ın nükleer programının ele alınması öngörülüyor

Katil İsrail’in Gazze’de sivilleri hedef alması sonucu 41 kişi hayatını kaybetti

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne saldırılarında aralarında insani yardım bekleyen sivillerin de bulunduğu en az 41 kişi yaşamını yitirdi.