Muğla’da sobadan sızan gaz can aldı

Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü Personeli Evde Yaşamını Yitirdi

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Gökpınar Köyü’nde ikamet eden Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü personeli Nail Bodur’un evden ayrılmayarak sabah saatlerinde endişe yaratması, yakınları arasında panik yarattı. Haber alamayan yakınları, durumu hemen jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekipleri, Bodur’un evinde yüksek seviyede karbonmonoksit gazı tespit etti. Nail Bodur ise yatakta hareketsiz bir şekilde sobanın yanında bulundu. Yapılan inceleme sonucunda Bodur’un yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, bu trajik olayın detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürmektedir. Bodur’un ani ölümü, yakınları arasında büyük bir üzüntüyle karşılanırken, olayın sebebini netleştirmek henüz mümkün olmamıştır.

Related Posts

Özer’den operasyonlara tepki

Tutuklu Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, CHP’li belediyelere yönelik yapılan gözaltı operasyonlara ilişkin, açıklama yaptı.

Şaka yaparken arkadaşını kolonya ile yaktı

Erzurum’un Aşkale ilçesinde arkadaşı şaka yapmak için Emir Ahmet Ünal’ın (11) sol bacağına kolonya döküp ateşe verdi. Bir anda alevler içinde kalan Ünal’a arkadaşının dayısı üzerine kova ile su döküp müdahale etti. Sol bacağı ve ellerinde yanıklar oluşan Ünal, hastanede tedaviye alındı.

Türkiye-Libya anlaşması Mısır’ı da rahatsız etti

Libya’nın doğusundaki güçleri kontrol eden Halife Hafter’e bağlı Tobruk Temsilciler Meclisi’nin Türkiye ile deniz yetki sınırlarının belirlenmesi anlaşmasını onaylamak üzere olduğuna yönelik çıkan haberler sonrası Yunanistan’ın ardından Mısır’ın da harekete geçtiği öğrenildi.

Bursa’da otomobil ile motosikletin çarpıştı: 1 ağır yaralı

Bursa’da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi ağır yaralandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde yangın seferberliği

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Türkiye’nin yangınla mücadelesine destek vermek için ekiplerini İzmir Çeşme’ye sevk etti. Sakarya, Manisa ve Bilecik yangınlarında görevini tamamlayan ekipler, dönüş yolundayken yangın bölgesine yönlendirilirken İstanbul’dan 47 personel ile 20 adet araç ve iş makinesi gece 01.30 sularında yola çıktı.

Hamas o vakfa dair Filistinlileri uyardı

Gazze’de yönetimi elinde bulunduran Hamas, ABD ve İsrail destekli Gazze İnsani Yardım Vakfı’na (GHF) karşı sert bir uyarıda bulundu. Hamas, GHF ile işbirliği yapılmaması gerektiğini belirterek, vakfın yardım dağıtım noktalarında meydana gelen ölümlerin siviller için ciddi bir tehdit oluşturduğunu ifade etti.