Moskova’da olası dron saldırılarına karşı önlem: 4 havalimanına uçuşlar durduruldu

Rusya’da Havalimanlarında Uçuşlar Geçici Olarak Durduruldu

Rusya Federal Hava Taşımacılığı Ajansı (Rosaviatsiya), Moskova’daki Şeremetyevo, Domodedovo, Vnukovo, Jukovski ve Kaluga Havaalanları’nda uçuş güvenliğini sağlamak amacıyla geçici olarak uçuşların durdurulduğunu duyurdu.

Rusya’da olası dron saldırıları riski üzerine Rosaviatsiya tarafından yapılan açıklamada, Sivil hava araçlarının emniyetli uçuşları için belirtilen havaalanlarına geçici olarak uçuş kabul edilmeyeceği belirtildi. Rosaviatsiya’nın açıklamasında “Hava araçları ekipleri, hava trafik kontrolörleri ve havaalanı hizmetleri, uçuş güvenliğini sağlamak için gerekli tedbirleri almaktadır. Güvenlik, her zaman önceliğimizdir.” ifadelerine yer verildi. (DHA)

 

Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

İYİ Parti Genel Başkanı: Türkiye, ülkeleri kınamanın ötesine gidecek bir tavır belirlemeli

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, İsrail’in İran’a yönelik saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

İsrail saldırıyı İran’daki gizli üsten başlatmış

İsrail’in İran’a yönelik düzenlediği saldırıların perde arkasında daha önce başlatılmış gizli faaliyetlerin olduğu öne sürüldü.

ABD’den İran’a yapılan saldırılar hakkında açıklama

İsrail ordusu gece saatlerin İran’ın iç kısımlarına hava saldırısı düzenlemeye başladı. Saldırılarda İran Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı Hüseyin Selami ve çok sayıda bilim insanının öldüğü belirtildi. İran’ın nükleer çalışma yürüten tesislerin de …

Ezana da savaş açtılar: Aşırı sağcı Ben-Gvir ‘mantıksız gürültü’ demişti, harekete geçtiler

İsrail polisi, aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir’in direktifleri doğrultusunda, 3 camide ezanları susturmak için yaptırım raporu düzenledi. Ben-Gvir daha önceden yaptığı açıklamada “Mantıksız gürültünün azaltılmasına yönelik bir politikaya öncülük etmekten gurur duyuyorum” ifadelerini kullanmıştı.

CHP’li Gökhan Günaydın ‘Bunu ilk kez paylaşıyorum’ diyerek anlattı! Soruşturmalarda sıra Ferdi Zeyrek’e mi geliyordu?

CHP’li Gökhan Günaydın, yaşamını yitiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’e ilişkin çarpıcı açıklamada bulundu. Zeyrek’in ölümünden önce çeşitli duyumlar aldığını ifade eden Günaydın, “Ferdi Başkan’a bile bir soruşturma, koşturma sürecinin başlayabileceğini hissediyordum. Buna ilişkin raporlar dolanıyordu ortalıkta” diye konuştu.

TBMM Genel Kurulu’nda Başkanlık Divanı belli oldu

TBMM Genel Kurulu’nda 28. Dönem İkinci Devre TBMM Başkanlık Divanı’nda görev yapacak 4 Meclis Başkanvekili ile katip üyeleri ve idare amirleri için seçim yapıldı. Meclis Başkanvekilleri, CHP’den Tekin Bingöl, MHP’den Celal Adan, AK Parti’den Bekir Bozdağ, DEM Parti’den ise Pervin Buldan oldu.