Konak Tramvayı’nda iyileştirme çalışmaları başlıyor







İzmir Konak Tramvayı İyileştirme Çalışmaları Başlıyor

İzmir Konak Tramvayı’nda İyileştirme Çalışmaları Başlıyor

İZMİR (İGFA) – İzmir Büyükşehir Belediyesi, şehir içi ulaşımda konforu artırmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda, İzmir Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı Konak Tramvayı’nda iyileştirme faaliyetleri gerçekleştirecek.

Hat boyunca yer alan ve kablo tesisatını barındıran menhol kapakları revize edilecek. Yerden aşağıda bulunan kapaklar yükseltilerek yenilenecek. Çalışmalar esnasında 22.00 ile 00.20 saatleri arasındaki 10 dakikalık sefer sıklığı 20 dakikaya çıkarıldı.

Ekipler, çalışmalarını gece boyunca sürdürecek. İyileştirme işlemlerinin tamamlanmasıyla 22.00 – 00.20 saatleri arasındaki sefer sıklığı normale dönecek.


Related Posts

DEM Parti İmralı ziyaretini tamamladı

Büyük bir titizlikle yürütülen ‘Terörsüz Türkiye’ sürecinde terör örgütü PKK’nın kısa bir süre sonra silah bırakacağı belirtilirken, DEM Parti heyeti bugün İmralı’ya gitti.

Üniversitede skandal! 22 bin 960 kişinin bilgileri çalındı

Adı sık sık skandallarla gündeme gelen Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi, şimdi de kişisel verilerin çalınmasıyla gündeme geldi. Üniversitede çoğunluğunu öğrencilerin oluşturduğu 22 bin 960 bin kişinin kişisel verilerinin çalındığı ortaya çıktı.

Avustralyalı oyuncu Julian McMahon kansere yenik düştü

2000’li yıllarda yayınlanan kült dizi Nip/Tuck’ta başrol oynayan ve “Fantastik Dörtlü” filmlerinde Dr. Doom karakterini canlandıran Avustralyalı oyuncu Julian McMahon hayatını kaybetti.

Özer’den operasyonlara tepki

Tutuklu Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, CHP’li belediyelere yönelik yapılan gözaltı operasyonlara ilişkin, açıklama yaptı.

Şaka yaparken arkadaşını kolonya ile yaktı

Erzurum’un Aşkale ilçesinde arkadaşı şaka yapmak için Emir Ahmet Ünal’ın (11) sol bacağına kolonya döküp ateşe verdi. Bir anda alevler içinde kalan Ünal’a arkadaşının dayısı üzerine kova ile su döküp müdahale etti. Sol bacağı ve ellerinde yanıklar oluşan Ünal, hastanede tedaviye alındı.

Türkiye-Libya anlaşması Mısır’ı da rahatsız etti

Libya’nın doğusundaki güçleri kontrol eden Halife Hafter’e bağlı Tobruk Temsilciler Meclisi’nin Türkiye ile deniz yetki sınırlarının belirlenmesi anlaşmasını onaylamak üzere olduğuna yönelik çıkan haberler sonrası Yunanistan’ın ardından Mısır’ın da harekete geçtiği öğrenildi.