Kasiyerle tartışırken fenalaşan kadın hayatını kaybetti

Beypazarı’nda Mağaza İçinde Yaşanan Olayda Kadın Hayatını Kaybetti

Olay, 1 Nisan Salı günü Beypazarı ilçesinde bir zincir markette meydana geldi. Gülçin Aras adındaki kadın, alışveriş için markete gittiği sırada kasiyerle yaşadığı bir tartışma sonucu fenalaştı.

Geçmişte beyin ameliyatı geçirdiği bilinen Aras, tartışmanın şiddetiyle yere yığıldı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Aras, ambulansla şehir hastanesine kaldırıldı.

Yoğun bakım ünitesinde geçirdiği 5 günlük tedavi sürecinin ardından maalesef Aras, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayın ardından polis ekipleri soruşturma başlattı ve detaylı inceleme devam ediyor.

Related Posts

Saray siyasi ifade özgürlüğünü sonlandırma derdinde! Özel hakkında 2’nci fezleke yolda…

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında Adana, Antalya ve Adıyaman belediye başkanlarının gözaltına alınmasına yönelik konuşmasındaki ifadeleri nedeniyle soruşturma başlatıldı. Bu soruşturmayla Özel hakkında 2’nci fezlekenin TBMM’ye gitmesi bekleniyor. Soruşturmaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan anayasa hukukçusu Prof. Dr. Şule Özsoy Boyunsuz; “Ana muhalefet partisi lideri tarafından yapılan konuşma; siyasi değer yargıları içeren sert ancak tehdit ya da hakaret içermeyen bir konuşmadır. Rekabet edilmemesi mi bekleniyor?” dedi.

Aydın’daki orman yangını ekipleri harekete geçirdi

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde makilik ve zeytinlik alanda çıkan yangına ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sürüyor.

DEM Parti İmralı ziyaretini tamamladı

Büyük bir titizlikle yürütülen ‘Terörsüz Türkiye’ sürecinde terör örgütü PKK’nın kısa bir süre sonra silah bırakacağı belirtilirken, DEM Parti heyeti bugün İmralı’ya gitti.

Üniversitede skandal! 22 bin 960 kişinin bilgileri çalındı

Adı sık sık skandallarla gündeme gelen Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi, şimdi de kişisel verilerin çalınmasıyla gündeme geldi. Üniversitede çoğunluğunu öğrencilerin oluşturduğu 22 bin 960 bin kişinin kişisel verilerinin çalındığı ortaya çıktı.

Avustralyalı oyuncu Julian McMahon kansere yenik düştü

2000’li yıllarda yayınlanan kült dizi Nip/Tuck’ta başrol oynayan ve “Fantastik Dörtlü” filmlerinde Dr. Doom karakterini canlandıran Avustralyalı oyuncu Julian McMahon hayatını kaybetti.

Özer’den operasyonlara tepki

Tutuklu Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, CHP’li belediyelere yönelik yapılan gözaltı operasyonlara ilişkin, açıklama yaptı.