İsveç’te Rusya Büyükelçiliğine saldırı

Stockholm Polisi: Rusya Büyükelçiliğine Saldırı Girişimi

Stockholm Polisi, 45 yaşındaki bir saldırganın Rusya’nın Stockholm Büyükelçiliği’nin demir kapısına aracı ile çarparak girmeye çalıştığını açıkladı. Polis açıklamasında, saldırganın gözaltına alındığı ve saldırının amacının araştırıldığı belirtildi.

Rusya’nın Stockholm Büyükelçiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada ise, “İsveç’te yaşayan bir Ukrayna vatandaşı 28 Ocak sabah saatlerinde Rusya Büyükelçiliği’nin kapısını aracıyla geçmeye çalıştı.” ifadelerine yer verildi.

Related Posts

Sele kapılan otomobilin içindeki kadın 150 metre sürüklendi

Erzurum Oltu’da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış sele dönüştü. Sel sularına kapılan araçta bulunan kadın yaklaşık 150 metre sürüklendi. Eşi ise son anda kurtuldu.

Ankara’da Fırtına ve Sağanak Hayatı Olumsuz Etkiledi

Başkentte etkili olan fırtına ve sağanak, su birikintilerine, mahsur kalanlara ve hasara neden oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siper savaşlarının yerini siber savaşlar aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MSÜ Kurmay Subaylar Mezuniyet Töreni’nde konuştu. Uluslararası sistemin kırılmalar yaşadığı zorlu bir dönemden geçildiğini vurgulayan Erdoğan, dünyada yeni denklemler kurulduğunu belirterek “Yeni değişkenler, konvansiyonel stratejilerin dönüşümünü de kaçınılmaz hale getirdi. Geçmişin siper savaşlarının yerini siber savaşlar almıştır.” dedi.

Suriye’de Dürzi Çatışmaları ve İsrail’in Rolü

Suriye’deki Dürziler, yaşanan çatışmalar ve İsrail’in destekleme çabaları ile dikkat çekiyor.

Diyarbakır’da Gizemli Ölüm

Ejegül Ovezova’nın ölümüne dair Cemil K.’nın DNA izleri bulundu, site yöneticisi bilgiler verdi.

Eşini Öldüren Hasan Dim’e Ağır Ceza

Hasan Dim, eşi Elif Dim’i öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.