İstanbul’da kar yağışı: İmamoğlu, AKOM’da açıklama yapıyor

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentte etkili olan kar yağışıyla ilgili olarak Afet Koordinasyon Merkezi’nde basın toplantısı düzenliyor.

Kar yağışının beklenenden erken başladığını söyleyen İmamoğlu, “Bugün beklenenden erken saatte başlayan kar yağışı, gün içerisinde farklı tedbirlerin alınmasına vesile oldu. Okullar yarın tatil edildi valilik tarafından. Gün içerisinde mesaiyle ilgili de farklı uygulamalar anonsu yapıldı. Bunun doğru bir tedbir olduğunu görüyoruz, teşekkür ederiz ilgililerin bu kararlarına” dedi.

Diğer kurumlarla da iş birliği içinde olduklarını dile getiren İmamoğlu, “Kar kalınlığının alışık olmadığımız, son yıllarda pek görmediğimiz kalınlığın üzerine çıkacağı düşünülüyor. TEM’in kuzeyinde 20-40 santimetre aralığında kar bekleniyor hafta sonu. En etkin kar yağışının da cuma günü öğleden sonra ve cumartesiyi içine alacak şekilde devam etmesi tahminler arasında” diye konuştu.

AYRINTILAR GELİYOR…

(HABER MERKEZİ)

Related Posts

Azerbaycan ve Ermenistan barış görüşmelerine başladı

Ermenistan ve Azerbaycan, Dağlık Karabağ krizinin ardından barışa en yakın adımı attı. İki ülkenin lideri, Abu Dabi’de tarihi bir zirvede buluştu.

İzmir’de kabus yine başladı: Alevler yayılıyor

Geçtiğimiz haftalarda günlerce süren orman yangınlarının ardından İzmir’in Menemen ilçesinde yeni bir yangın başladı. Hızla büyüyen orman yangınını söndürmek için ekipler çalışıyor.

Kırşehir’de içme suyu skandalı: Su kesintilerinin ve musluklardan çamur akmasının nedeni ortaya çıktı

Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda konuşan Devlet Su İşleri (DSİ) yetkilileri; sorumluluk alanlarındaki su kuyularının bakım ve onarımıyla temiz su temin ettiklerini ifade etti. DSİ yetkilileri …

Bahçeli’nin “İmamoğlu davası canlı yayınlansın” mesajına Erdoğan’dan sürpriz destek

Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel’in İBB davalarının canlı yayınlanması talebine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin destek vermesinin ardından bir açıklama da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan da açıklama geldi. Erdoğan, “Bana göre gayet güzel bir takdirdir, hayırlı olur” dedi.

Dolandırıcı yapay zeka, ABD hükümetinin başını yaktı

Yapay zekâyla Marco Rubio’nun sesini ve kimliğini taklit eden bir kişi, ABD’li ve yabancı üst düzey yetkililere mesaj gönderdi. Signal üzerinden yürütülen bu girişimin bilgi sızdırma amacı taşıdığı düşünülüyor. Dışişleri Bakanlığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Rusya’yı şoke eden saldırı: Plajı vurdular

Ukrayna ordusunun Rusya’nın Kursk kentinde bir plaja düzenlediği saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, biri çocuk 7 kişi yaralandı.