İki motosiklet kazasında iki sürücü yaralandı

Elazığ’da İki Ayrı Trafik Kazasında Motosiklet Sürücüleri Yaralandı

Elazığ’da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında iki motosiklet sürücüsü yaralandı.

İlk kaza, Ataşehir Mahallesi İmam Efendi Bulvarı’nda gerçekleşti. N.T.P. yönetimindeki 23 AEP 120 plakalı motosiklet, M.İ.N. idaresindeki 23 ADV 403 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

İkinci kaza ise Ataşehir Mahallesi Dervişler Sokak’ta meydana geldi. K.T. idaresindeki 23 AP 513 plakalı otomobil ile M.M.K. yönetimindeki 23 AFF 706 plakalı motosiklet çarpıştı. Bu kazada da motosiklet sürücüsü yaralandı.

Her iki kaza sonrasında yaralılar ambulanslarla şehir hastanelerine taşındı ve tedavi altına alındı. Polis ekipleri ise olay yerinde detaylı inceleme yaptı.

Related Posts

ABD’nin İsrail Büyükelçisi Huckabee’den Trump’a “Tanrı seni seçti” mesajı

ABD’nin İsrail Büyükelçisi Huckabee’den Trump’a “Tanrı seni seçti” mesajı

Milyonlarca izleyicisi olan kanallar o ülkede yasaklandı

Togo Yüksek Görsel-İşitsel İletişim Otoritesi (HAAC) tarafından yapılan yazılı açıklamada, Fransa merkezli yayın kuruluşları RFI ve France 24’ün yayınları askıya alındı. 3 ay süreyle ülke genelinde yayınları durudurulan RFI ve France 24’ün …

İşte zeytinlikleri bitirecek teklif sahipleri

İktidar daha önce tam 9 kez zeytinlikleri hedef almıştı. Son girişim ise AKP’li milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Oğuzhan Kaya ve Şahin Tin imzasıyla Meclis’e geldi.

İran’ın İsrail’e attığı füzeleri, partilerle kutladılar

İran ve İsrail arasındaki savaşta füzeler sadece hedefleri değil duyguları da vurdu. İsrail şehirleri İran’ın dört cepheden yürüttüğü saldırılarla sarsılırken, Lübnan halkı gökyüzündeki füzeleri çatı partileriyle izleyerek geçmişin acılarını ve bugünün öfkesini yeniden yaşadı.

Cumhur İttifakı ortağı açık açık söyledi: Sıra Türkiye’de

Cumhur İttifakı ortağı BBP lideri Mustafa Destici, İsrail- İran savaşına ilişkin, “Bugün İran’a yapılanlar, İran’dan sonra Türkiye’ye de yapılacaktır” dedi.

Bakan Fidan GDAÜ Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katılacak

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenecek Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci Zirvesi’ne Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı temsilen katılacak. Zirvede, 13 ülkenin liderleriyle birlikte AB temsilcileri de yer alacak. Ana tema, bölgesel işbirliği ve AB entegrasyonu aracılığıyla istikrar ve refahın teşvik edilmesi olacak.