Bolu’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Bolu’da Polisin Gerçekleştirdiği Operasyonda 2 Şüpheli Tutuklandı

Bolu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyon neticesinde 10 şüpheli gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda uyuşturucu maddeler ile uyuşturucu madde kullanımına yarayan aparatlar ele geçirildi.

Şüphelilerden 2’si, ‘Uyuşturucu madde ticareti yapma’ suçundan tutuklanarak adli makamlara sevk edildi. Aynı operasyonda 37 kişi hakkında da ‘Uyuşturucu madde kullanma’dan işlem yapıldı.

Olayla ilgili detaylar için buraya tıklayabilirsiniz. (DHA)

Related Posts

Tutuklu Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara’dan, parti üyeliğinin askıya alınmasına ilişkin açıklama

Tutuklu Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara’dan, parti üyeliğinin askıya alınmasına ilişkin açıklama

Endonezya’da deprem: 6,7 büyüklüğünde

Endonezya’nın Maluku eyaleti açıklarında 6,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Gazze’de 5 yaş altı 650 bin çocuk açlıkla karşı karşıya

Gazze’de 5 yaş altı 650 bin çocuk açlıkla karşı karşıya

Son dakika… Özgür Özel’e Antalya’da jet soruşturma

Son dakika haberi… Özgür Özel’in, Manavgat Belediyesi’ne yönelik yapılan operasyonla ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle hakkında re’sen soruşturma başlatıldı.

Azerbaycan ve Ermenistan barış görüşmelerine başladı

Ermenistan ve Azerbaycan, Dağlık Karabağ krizinin ardından barışa en yakın adımı attı. İki ülkenin lideri, Abu Dabi’de tarihi bir zirvede buluştu.

İzmir’de kabus yine başladı: Alevler yayılıyor

Geçtiğimiz haftalarda günlerce süren orman yangınlarının ardından İzmir’in Menemen ilçesinde yeni bir yangın başladı. Hızla büyüyen orman yangınını söndürmek için ekipler çalışıyor.