Beyoğlu Belediyesi’ne AKP yönetiminden kalan borçlar sebebiyle haciz başlatıldı

Beyoğlu Belediyesi Borçları Nedeniyle SGK Tarafından İcralık Oldu

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin yönetimine geçen Beyoğlu Belediyesi, önceki AKP yönetiminden devraldığı borçlar yüzünden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından icralık duruma düştü. Belediye mülkiyetinde bulunan okul, tarihi çeşme ve yol gibi kamusal alanlara da SGK tarafından haciz konuldu.

“Okuldan Sosyal Markete Kadar Haciz İşlemi”

Sözcü gazetesinden Altan Sancar’ın haberine göre, SGK, Beyoğlu Belediyesi’ne ait olan içinde okul, tarihi çeşme, park, yol ve binaların bulunduğu kamusal alanlara haciz uygulattı.

Belediye çalışanlarının denetimleri sırasında ortaya çıkan icra işleminin, yeni noktalara da genişleyebileceği belirtildi.


Günün Öne Çıkan Haberleri…

Related Posts

Sele kapılan otomobilin içindeki kadın 150 metre sürüklendi

Erzurum Oltu’da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış sele dönüştü. Sel sularına kapılan araçta bulunan kadın yaklaşık 150 metre sürüklendi. Eşi ise son anda kurtuldu.

Ankara’da Fırtına ve Sağanak Hayatı Olumsuz Etkiledi

Başkentte etkili olan fırtına ve sağanak, su birikintilerine, mahsur kalanlara ve hasara neden oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siper savaşlarının yerini siber savaşlar aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MSÜ Kurmay Subaylar Mezuniyet Töreni’nde konuştu. Uluslararası sistemin kırılmalar yaşadığı zorlu bir dönemden geçildiğini vurgulayan Erdoğan, dünyada yeni denklemler kurulduğunu belirterek “Yeni değişkenler, konvansiyonel stratejilerin dönüşümünü de kaçınılmaz hale getirdi. Geçmişin siper savaşlarının yerini siber savaşlar almıştır.” dedi.

Suriye’de Dürzi Çatışmaları ve İsrail’in Rolü

Suriye’deki Dürziler, yaşanan çatışmalar ve İsrail’in destekleme çabaları ile dikkat çekiyor.

Diyarbakır’da Gizemli Ölüm

Ejegül Ovezova’nın ölümüne dair Cemil K.’nın DNA izleri bulundu, site yöneticisi bilgiler verdi.

Eşini Öldüren Hasan Dim’e Ağır Ceza

Hasan Dim, eşi Elif Dim’i öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.