Kayseri Talas’ın Yazar Okulu tam gaz sürüyor

Kayseri’de Genç Yazarlarla Buluşan İbrahim Doğanyiğit

KAYSERİ (İGFA) – Kayseri Talas Belediyesi ve Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi işbirliğiyle düzenlenen Yazar Okulu Seminerleri, genç yazar adaylarıyla buluşmaya devam ediyor. Program kapsamında gençlere yazarlık ve yazım kuralları ile diksiyon konularında bilgiler veren yazar İbrahim Doğanyiğit, katılımcılarla keyifli bir etkileşim içinde bulundu.

Doğanyiğit’in seminerinde gençlerin dikkatle dinlediği anekdotlarla renklendirilmiş hayat hikayeleri de yer aldı. Kültür ve sanat tutkunlarının buluşma noktası haline gelen Yazar Okulu Seminerleri programı, Talas Belediyesi’nin önde gelen etkinlikleri arasında yer almaya devam ediyor.

Program kapsamında eğitimci yazar İbrahim Doğanyiğit’e yapılan plaket töreniyle seminerlerin sona erdiği bildirildi. Yazar Okulu Seminerleri, Ocak ayının sonuna kadar devam edecek olup, Talas Belediyesi’nin diğer etkinliklerinde olduğu gibi ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Programlar hakkında detaylı bilgi almak için 0352 222 0724 numaralı telefondan ulaşılabileceği belirtildi.

Related Posts

Üniversitede skandal! 22 bin 960 kişinin bilgileri çalındı

Adı sık sık skandallarla gündeme gelen Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi, şimdi de kişisel verilerin çalınmasıyla gündeme geldi. Üniversitede çoğunluğunu öğrencilerin oluşturduğu 22 bin 960 bin kişinin kişisel verilerinin çalındığı ortaya çıktı.

Avustralyalı oyuncu Julian McMahon kansere yenik düştü

2000’li yıllarda yayınlanan kült dizi Nip/Tuck’ta başrol oynayan ve “Fantastik Dörtlü” filmlerinde Dr. Doom karakterini canlandıran Avustralyalı oyuncu Julian McMahon hayatını kaybetti.

Özer’den operasyonlara tepki

Tutuklu Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, CHP’li belediyelere yönelik yapılan gözaltı operasyonlara ilişkin, açıklama yaptı.

Şaka yaparken arkadaşını kolonya ile yaktı

Erzurum’un Aşkale ilçesinde arkadaşı şaka yapmak için Emir Ahmet Ünal’ın (11) sol bacağına kolonya döküp ateşe verdi. Bir anda alevler içinde kalan Ünal’a arkadaşının dayısı üzerine kova ile su döküp müdahale etti. Sol bacağı ve ellerinde yanıklar oluşan Ünal, hastanede tedaviye alındı.

Türkiye-Libya anlaşması Mısır’ı da rahatsız etti

Libya’nın doğusundaki güçleri kontrol eden Halife Hafter’e bağlı Tobruk Temsilciler Meclisi’nin Türkiye ile deniz yetki sınırlarının belirlenmesi anlaşmasını onaylamak üzere olduğuna yönelik çıkan haberler sonrası Yunanistan’ın ardından Mısır’ın da harekete geçtiği öğrenildi.

Bursa’da otomobil ile motosikletin çarpıştı: 1 ağır yaralı

Bursa’da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi ağır yaralandı.