Şaka yaparken arkadaşını kolonya ile yaktı

Aşkale’de Markette Yaşanan Yangın Olayı

Olay, 13 Haziran saat 08.00 sıralarında Aşkale ilçesindeki bir markette meydana geldi. Emir Ahmet Ünal, sabah saatlerinde arkadaşının bulunduğu markete gitti. Burada, aldığı içeceği içerken arkadaşı tarafından sol bacağına kolonya döküldü. İddiaya göre, çocuk daha sonra çakmakla kolonyayı ateşe verdi. Bir anda alevler içinde kalan Emir, panikle marketin bodrum katına koştu. Emir Ahmet Ünal, burada kendi imkanlarıyla alevleri söndürmeye çalıştı. Ancak alevler kısa sürede tüm vücuduna yayıldı. Bu sırada markette bulunan çocuğun dayısı, Emir’in üzerine kova ile su dökerek alevleri söndürdü.

‘SU DİYE BAĞIRDIM’

Sol bacağı ve ellerinde yanıklar oluşan Emir Ahmet Ünal, Erzurum Şehir Hastanesi Yanık Merkezi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavisi devam eden Ünal, yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Sabah saatlerinde arkadaşımla markete girdik. Ben içecek alıp içerken, arkadaşım ‘Ayağına kolonya döktüm’ dedi. Dönüp baktığımda yandığımı fark ettim. Kıyafetlerim tutuşunca bir anda alevlerin içinde kaldım. Marketin bodrum katına gidip kendimi karton kutuların üzerine atarak söndürmeye çalıştım ama başaramadım. Alevleri ellerimle söndürmeye çalışırken bu kez ellerimi de yaktım. ‘Su’ diye bağırdım. Beni yakan arkadaşımın dayısı gelip üzerime kova ile su dökerek müdahale etti. Ambulansla hastaneye getirildim. 20 gündür hastanedeyim. Bir an önce iyileşip hastaneden çıkmak istiyorum.”

Related Posts

Türkiye-Libya anlaşması Mısır’ı da rahatsız etti

Libya’nın doğusundaki güçleri kontrol eden Halife Hafter’e bağlı Tobruk Temsilciler Meclisi’nin Türkiye ile deniz yetki sınırlarının belirlenmesi anlaşmasını onaylamak üzere olduğuna yönelik çıkan haberler sonrası Yunanistan’ın ardından Mısır’ın da harekete geçtiği öğrenildi.

Bursa’da otomobil ile motosikletin çarpıştı: 1 ağır yaralı

Bursa’da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi ağır yaralandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde yangın seferberliği

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Türkiye’nin yangınla mücadelesine destek vermek için ekiplerini İzmir Çeşme’ye sevk etti. Sakarya, Manisa ve Bilecik yangınlarında görevini tamamlayan ekipler, dönüş yolundayken yangın bölgesine yönlendirilirken İstanbul’dan 47 personel ile 20 adet araç ve iş makinesi gece 01.30 sularında yola çıktı.

Hamas o vakfa dair Filistinlileri uyardı

Gazze’de yönetimi elinde bulunduran Hamas, ABD ve İsrail destekli Gazze İnsani Yardım Vakfı’na (GHF) karşı sert bir uyarıda bulundu. Hamas, GHF ile işbirliği yapılmaması gerektiğini belirterek, vakfın yardım dağıtım noktalarında meydana gelen ölümlerin siviller için ciddi bir tehdit oluşturduğunu ifade etti.

Erdoğan yarın Azerbaycan’a gidiyor: Dikkat çeken KKTC ayrıntısı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomik İşbirliği Teşkilatının 17. Zirvesi’ne katılmak üzere yarın Azerbaycan’ın Hankendi şehrini ziyaret edecek.

Avustralya merkezli hava yolu şirketi: Siber saldırı sonucu yaklaşık 6 milyon müşterinin verileri çalındı

Avustralya merkezli hava yolu şirketi: Siber saldırı sonucu yaklaşık 6 milyon müşterinin verileri çalındı