Türkiye’yi dehşete düşüren Bahar Aksu cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı

Şişli, Cumhuriyet Mahallesinde canlı yayınlanan 5 Mayıs Pazartesi günü saat 07.00’de yaşanan korkunç olayda, 37 yaşındaki Bahar Aksu, sokak ortasında kaçırılmaya çalışılarak vurularak öldürüldü.

Olayın ardından yapılan araştırmalar sonucunda, Bahar Aksu’nun eski eşi olarak bilinen Rüstem Elibol ve ona yardım eden 3 şüpheli polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğünde yapılan sorgulamanın ardından dün mahkemeye sevk edilerek tutuklandı.

Otel Girişleri Güvenlik Kameralarına Yansıdı

İstanbul’da yaşanan acımasız cinayetle ilgili yeni detaylar ve görüntüler gün yüzüne çıktı. Polis çalışmaları sonucunda, şüphelilerin 2 Mayıs Cuma günü Çanakkale’den İstanbul’a 17 LT 343 plakalı araçla geldikleri, Bahar Aksu’nun evini ve iş yerini gözlemledikleri tespit edildi.

Şüphelilerin Şişli’de bir otele yerleşip geceyi orada geçirdiği ortaya çıkarken, şüphelilerin otel giriş ve çıkışlarının güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği belirlendi.

Çanakkale’ye Geri Dönüş ve Yeni Bir Kişiyle İstanbul’a Dönüşleri

Polis soruşturmasında şüphelilerin daha sonra Çanakkale’ye geri dönüp Samet S.’yi de alarak 4 Mayıs Pazar günü tekrar İstanbul’a geldikleri tespit edildi.

Şüphelilerin yine Bahar Aksu’nun evi ile iş yeri arasında gidip gelip hazırlık yaptıkları, geceyi araçta bekleyerek geçirdikten sonra kaçırma ve cinayet olayını gerçekleştirdikleri öğrenildi.

Sosyal Medya Paylaşımları İncelendi

Eski eşi Bahar Aksu’yu sokak ortasında vurarak öldüren Rüstem Elibol’un sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar incelendi.

Şüphelinin paylaşımlarında “Ateş gibi yandığında buz gibi durmak neymiş anlatacağım sana” ve “İntikam en sevdiğim duygu intikam alır unutulmaz” yazdığı belirlendi.

Rüstem Elibol’un bir diğer paylaşımında ise “Canımı yakacak kadar cesareti olan sonuçlarına katlanacak kadar cesur olmalı” dediği görüldü.

Related Posts

DEM Parti İmralı ziyaretini tamamladı

Büyük bir titizlikle yürütülen ‘Terörsüz Türkiye’ sürecinde terör örgütü PKK’nın kısa bir süre sonra silah bırakacağı belirtilirken, DEM Parti heyeti bugün İmralı’ya gitti.

Üniversitede skandal! 22 bin 960 kişinin bilgileri çalındı

Adı sık sık skandallarla gündeme gelen Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi, şimdi de kişisel verilerin çalınmasıyla gündeme geldi. Üniversitede çoğunluğunu öğrencilerin oluşturduğu 22 bin 960 bin kişinin kişisel verilerinin çalındığı ortaya çıktı.

Avustralyalı oyuncu Julian McMahon kansere yenik düştü

2000’li yıllarda yayınlanan kült dizi Nip/Tuck’ta başrol oynayan ve “Fantastik Dörtlü” filmlerinde Dr. Doom karakterini canlandıran Avustralyalı oyuncu Julian McMahon hayatını kaybetti.

Özer’den operasyonlara tepki

Tutuklu Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, CHP’li belediyelere yönelik yapılan gözaltı operasyonlara ilişkin, açıklama yaptı.

Şaka yaparken arkadaşını kolonya ile yaktı

Erzurum’un Aşkale ilçesinde arkadaşı şaka yapmak için Emir Ahmet Ünal’ın (11) sol bacağına kolonya döküp ateşe verdi. Bir anda alevler içinde kalan Ünal’a arkadaşının dayısı üzerine kova ile su döküp müdahale etti. Sol bacağı ve ellerinde yanıklar oluşan Ünal, hastanede tedaviye alındı.

Türkiye-Libya anlaşması Mısır’ı da rahatsız etti

Libya’nın doğusundaki güçleri kontrol eden Halife Hafter’e bağlı Tobruk Temsilciler Meclisi’nin Türkiye ile deniz yetki sınırlarının belirlenmesi anlaşmasını onaylamak üzere olduğuna yönelik çıkan haberler sonrası Yunanistan’ın ardından Mısır’ın da harekete geçtiği öğrenildi.