Galatasaray ve Fenerbahçe Golsüz Berabere
Türkiye Süper Lig’in 25. haftasında şampiyonluk yarışı veren iki ezeli rakip, kıyasıya mücadele etti. Lider Galatasaray, takipçisi Fenerbahçe’yi ağırladı.
Maçta her iki takım da dikkatli ve kontrollü bir oyun sergilerken orta sahada geçen mücadele golsüz beraberlikle sonuçlandı.
Derbide, meşaleler ve bazı taşkınlıklar dışında önemli bir olay yaşanmazken İstanbul Valisi Davut Gül, sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.
Derbi maçında stadyum güvenliğini ve tribün düzenini bozan, sahaya meşale atan, taşkınlık yapan toplam 71 kişi hakkında işlem yapıldığını belirtti.
Gül, paylaşımında “Sporun centilmenlik, dostluk ve fair-play ruhuna uygun şekilde yaşanması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor, stadyumlarda huzuru bozan her türlü davranışa karşı kararlılıkla mücadele edeceğimizi bir kez daha belirtmek istiyorum” ifadelerine yer verdi.
More Stories
Derbi günü İstanbul’da trafik yoğunluğu
Astım zannedilen hastanın silikon yuttuğu ortaya çıktı
Zelenskiy: NATO Üyeliği İçin Görevden Ayrılmaya Hazırım