3 yaşındaki Mustafa’nın su kovasında acı sonu

Olay, sabah saatlerinde ilçenin kırsal Arıklı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Mustafa Dal, dengesini kaybederek hayvanların su içtiği kovaya düştü. Ailesinin fark ettiği Mustafa için ihbarla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Mustafa, ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Kızıltepe Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Cansız beden otopsi için morga götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Gazze’de 5 yaş altı 650 bin çocuk açlıkla karşı karşıya

Gazze’de 5 yaş altı 650 bin çocuk açlıkla karşı karşıya

Son dakika… Özgür Özel’e Antalya’da jet soruşturma

Son dakika haberi… Özgür Özel’in, Manavgat Belediyesi’ne yönelik yapılan operasyonla ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle hakkında re’sen soruşturma başlatıldı.

Azerbaycan ve Ermenistan barış görüşmelerine başladı

Ermenistan ve Azerbaycan, Dağlık Karabağ krizinin ardından barışa en yakın adımı attı. İki ülkenin lideri, Abu Dabi’de tarihi bir zirvede buluştu.

İzmir’de kabus yine başladı: Alevler yayılıyor

Geçtiğimiz haftalarda günlerce süren orman yangınlarının ardından İzmir’in Menemen ilçesinde yeni bir yangın başladı. Hızla büyüyen orman yangınını söndürmek için ekipler çalışıyor.

Kırşehir’de içme suyu skandalı: Su kesintilerinin ve musluklardan çamur akmasının nedeni ortaya çıktı

Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda konuşan Devlet Su İşleri (DSİ) yetkilileri; sorumluluk alanlarındaki su kuyularının bakım ve onarımıyla temiz su temin ettiklerini ifade etti. DSİ yetkilileri …

Bahçeli’nin “İmamoğlu davası canlı yayınlansın” mesajına Erdoğan’dan sürpriz destek

Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel’in İBB davalarının canlı yayınlanması talebine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin destek vermesinin ardından bir açıklama da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan da açıklama geldi. Erdoğan, “Bana göre gayet güzel bir takdirdir, hayırlı olur” dedi.